Vi indsamler data i store mængder - men hvor ofte forstår vi at handle på den?

Vi har medieanalyser, social media-dashboards, webanalytics statistik og intranetmålinger, så vi nærmest drukner i tal. Paradoksalt nok lader det til, at jo mere data vi har – desto sværere har vi ved at forholde os til den?

Selve indsamlingen af data har aldrig været lettere. Men for mange kniber det med at omsætte dataen til ny viden og værdiskabende handlinger. At konkludere og beslutte.

Derfor tager Measurement Day i år fat om dét spørgsmål: Hvordan vi bliver bedre til at skabe værdi – for os selv og for vores organisationer – ved at se mere nøje på vores data og udlede de væsentlige pointer, som kan gøre en forskel fremadrettet.

Measurement Day er en unik konference, som fokuserer på effektmåling af kommunikation. Vi giver dig best practice og inspiration, metoder og værktøjer, læring og netværk – så du bliver bedre til at skabe målbar værdi.

Hvorfor du bør deltage

Konference og workshop på Park Inn Copenhagen Airport

Årets konference og workshop finder sted med nem adgang – blot 50 meter fra Femøren Metrostation og 2 stop fra Københavns Lufthavn.

Measurement Day lokalitet

BILLETSALG ÅBENT NU

Grib din billet til Measurement Day 2021 i dag og få gratis adgang til hele forårets virtuelle arrangementer!

GLÆD DIG TIL AT HØRE ÅRETS TALERE PÅ MEASUREMENT DAY 2021

Klik på et slide for at læse mere på taler-siden.

Dette er blot nogle få af de mere end 75 virksomheder, organisationer og myndigheder, som ved tidligere lejligheder har deltaget på Measurement Day:

HOVEDSPONSOR

SØLVSPONSOR

SØLVSPONSOR

SØLVSPONSOR

INDUSTRY PARTNER

Copyright © 2018 · Measurement Days