DELTAG PÅ MEASUREMENT DAY 2021 MED EGN MEDLEMSRABAT

Siden 2018 har EGN Netværk Danmark været Industry Partner på den årlige Measurement Day-konference i København. Som medlem nyder du derfor godt af en 30% rabat på billetten – en større besparelse end selv vores Early Bird-rabat! Oven i dette sparer du 10% på alle billetter ved køb af 2 eller flere.

Se konferencens fulde program samt listen over årets talere. Vi har i år også mulighed for at få rabat på overnatning på Park Inn Hotel, hvor konferencen afholdes.

Du kan bogmærke denne side, så du kan finde tilbage til den, da den af gode grunde ikke er synlig for alle via hjemmesidens menustruktur.

SÅDAN KØBER DU BILLET TIL KONFERENCEN MED MEDLEMS-RABAT:

1. Følg linket fra vores Køb Billet-side til selve billetsalget på Billetto. Ønsker du i stedet at købe på faktura, skal du blot kontakte os med din ordre.

2. På Billetto klikker du på Find Billetter og derefter på “Indtast Kampagnekode”. Som EGN-medlem er din rabat-kode for dette års konference EGN2021.

3. En ny billlettype bliver nu synlig via rabat-koden. Gennemfør bestillingen af det antal, du ønsker, og angiv oplysninger for deltagerne på konferencen, som billetterne skal bruges til. Har du problemer undervejs, er du velkommen til at ringe til os på telefon 61 67 45 85.

Copyright © 2018 · Measurement Days