PARK INN COPENHAGEN AIRPORT BY RADISSON

Measurement Day lokalitet

Brug for at overnatte?
Se vores favorable tilbud på værelser med rabat til deltagere ved Measurement Day 2021 konference eller workshop.

I år er Park Inn Copenhagen Airport lokalitet for afviklingen af Measurement Day 2021 konference og workshop i København.

Glæd dig til moderne faciliteter med rigeligt med plads og højt til loftet. Flere storskærme og god udsigt til scenen sikrer alle et maksimalt udbytte af præsentationerne.

Deltagere sidder ved gruppeborde med ca. 5-6 deltagere, hvilket bidrager til en aktiv diskussion og vidensdeling i løbet af dagen med dine kolleger og fagfæller.

Park Inn Copenhagen Airport
Engvej 171
2300 København S
Telefon: +45 32 87 02 02
Website: https://www.radissonhotels.com/da-dk/hoteller/park-inn-copenhagen-airport 

Nemme adgangsforhold - uanset hvor du kommer rejsende fra

Metro

Park Inn Copenhagen Airport hotel ligger blot 50 meter fra Femøren Metrostation med hurtig forbindelse til Lufthavnen samt det centrale København.

Bil

Park Inn Copenhagen Airport har et begrænset antal gratis parkeringspladser ved hotellet. Derudover findes der betalingsfaciliteter i parkeringsgarage til 150 kr. pr. dag.

Fly

Københavns Lufthavn er blot 5 minutter væk (2 stop) med Metrolinjen, og Femøren Metrostation ligger 50 meter fra Park Inn Copenhagen Airport, hvilket gør det hurtigt og nemt at ankomme fra fx Aalborg eller Aarhus.

Bus

Det er lettest at ankomme til Park Inn Copenhagen Airport via Metrolinjen, men lokale buslinjer inkluderer blandt andet linje 18, som stopper nær hotellet.

Copyright © 2018 · Measurement Days