Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Measurement Day 2020 udskudt til 29. september

Kære alle,

Mandag aften traf jeg den vanskelige beslutning at udskyde Measurement Day 2020 til den 29. september. Set i lyset af Statsministerens udmeldinger her til aften, d. 11. marts, er jeg nu overbevist om, at det var det rigtige og det ansvarlige at gøre.

Jeg er glad og taknemmelig for at kunne fortælle, at hele det annoncerede program med Pernille, Benjamin, Steph, Trine, Annsi, Mikkel, Rikke og Lasse består. Det ved jeg også glæder alle jer, som allerede har købt billet, som jeg har talt med i telefonen de sidste to dage.

Også en stor tak til vores hovedsponsor, Retriever, og til vores samarbejdspartnere EGN Danmark og AMEC, som alle har bakket ubetinget op om beslutningen og fortsat yder en kolossal støtte til arrangementet.

De korte fakta her og nu

  • Konferencen gennemføres som hidtil annonceret – blot til september i stedet for den 6. maj. Venue bliver den samme, programmet er det samme.
  • På grund af den udskudte dato er deadline for Early Bird billetter rykket fra 31. marts til 5. juni
  • Alle, som har købt billet til 6. maj, bliver kontaktet med tilbud om at få deres køb refunderet. Alternativt bliver de, hvis de ønsker det, udstedt en helt ny billet til den 29. september

Mit håb er nu, at vi om nogle måneder er så meget ude over den værste bølge 1 af Covid-19, at vi igen kan begynde at se fremad – og derfor med sindsro også kan købe billet til 29. september med en rimelig vished om, at kunne bruge den, når den tid kommer.

Tak til alle jer, som i de forgangne uger har udtrykt ros til og interesse for programmet, vi har sat til Measurement Day 2020. Jeg er stolt af, hvad vi har sat sammen til jer i år – og jeg håber så inderligt, at vi nu med den rykkede dato giver jer alle en god mulighed for at deltage og lære af de spændende cases og ekspert-talere.

Tak for støtte og opbakning – pas på jer selv og hinanden i den kommende tid. Og forhåbentlig på gensyn dette efterår.

Varme hilsner,

Jesper
Arrangør

Subscribe to the latest news from Measurement Days!

Recent news from Measurement Days

Impact is the monthly newsletter that helps you start using measurement and evaluation to demonstrate the outcome and impact of your organisation’s communication

IMPACT