Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Measurement Day udsteder Covid-19 “pengene tilbage”-garanti i tilfælde af aflysning eller store ændringer

Vi ønsker, at et køb af en billet til Measurement Day 2020 skal være en ubekymret beslutning. Men vi er også godt klar over, at det er svært at spå om, hvor vi er henne, som samfund, om bare 2-3 måneder.

Derfor udsteder vi nu en “pengene tilbage”-garanti, som dækker dig, hvis vi af flere forskellige årsager bliver nødt til at aflyse konferencen, eller ændre den så meget, at det ikke længere er det produkt, du oprindeligt har købt og betalt for.

Se videoen og læs mere nedenfor om, hvordan du er stillet ved køb. Jeg håber, at dette giver dig ro i maven omkring at købe en billet allerede nu, da vi også har behov for at se, at der er et publikum, for at vi kan gennemføre til september.

Derfor har vi også forlænget vores Early Bird-rabat på over 25% helt frem til den 15. juni!

På vores særligt indrettede side om konferencen i København finder du nu en Covid-19-side, som forklarer alt om, hvad garantien dækker og ikke dækker.

Samtidig kan du her på siden løbende finde alle oplysninger om, hvordan konferencen til september bliver tilpasset, så der er maksimalt fokus på deltagernes, speakernes og vores ansattes sundhed og sikkerhed. Vi vil forsøge at informere i god tid om alle ændringer – store og små – men må også erkende, at vi et stykke hen ad vejen kommer til at reagere på udspil fra sundhedsmyndighederne og regeringen.

Har du spørgsmål, som du ikke føler er dækket her eller på vores Covid-19-side, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Subscribe to the latest news from Measurement Days!

Recent news from Measurement Days

Impact is the monthly newsletter that helps you start using measurement and evaluation to demonstrate the outcome and impact of your organisation’s communication

IMPACT